Home » Agenda

18-11 /   Intocht Sinterklaas

De intocht in Veghel trekt jaarlijks vele duizenden belangstellenden uit de verre omtrek naar de binnenhaven en de Markt . "Ruim 200 Pieten vergezellen de Spaanse bisschop bij zijn intocht, die aan oude glorie nog niets heeft ingeboet", aldus het Sint Nicolaas-comité.
De Spanje gaat om 13.30 uur voor anker aan de Noordkade. Vanaf 13.00 uur zijn er al volop activiteiten in de haven en wordt er ongetwijfeld reikhalzend uitgekeken naar de komst van de Sint.


02-12 /   The Wieners Vintage 1950s Rock'n'Roll

... brengen de grote hits en minder bekende nummers van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek! Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers; The Wieners hebben er veel plezier in om alles net zo te laten klinken als de originele vinyl-singles in een Wurlitzer-jukebox.

 

Aanvang 15:00 uur


06-12 / Veghel On Ice

 

 

Vanaf 6 december t/m  6 januari is er weer schaatsplezier op de markt  voor jong en oud. Onder het genot van van een warme chocomel of Gluhwein.

 

 

 


14-12 /   Veghelse Quiz 2018

Op 14 december 2018 vindt de vijfde editie van de Veghelse Quiz plaats. Vele teams strijden om erkenning tot Veghelaar van jaar.  Zoekt u een geschikte locatie om met u team te strijden om deze felbegeerde prijs onder een genot van een drankje dan kunt bij ons een tafel reserveren wij zorgen voor de versnapering. 

Wees er snel bij want vol = vol.

 

*Wifi aanwezig*

 

Start Quiz 19:00 uur


15-12 /   Tribus

Tribus is een band bestaande uit 4 muzikanten en vrienden uit Veghel. Wij spelen voornamelijk covers beïnvloed door stijlen als Blues, Rock a Billy en Country. Onze grote inspiratie komt uit de muziek van vroeger (60’s, 70’s en 80’s).

Er komen artiesten als Johhny Cash, Dire Straits, John Mayer en Steve Miller band voorbij! Veel energie en een gezellige sfeer zijn altijd aanwezig bij ons!

 

Aanvang 15:00 uur

 


22-12 /   Back to the 80's

Ce-le-brate good times come on, it’s a celebration! Als je bij dit nummer niet stil kan blijven zitten, dan is dit jouw feest! Want deze en vele andere jaren ‘80 nummers knallen uit de boxen op de enige echte 80’s party.

 

Aanvang 21:00u


30-12 /   Rockabilly Boogie Band

Op 30 december gaan we  terug naar 50's en 60's met de Rockabilly Boogie Band.

 

Aanvang 15:00 uur